Vianočný balíček Jednotka v boji s akné

Monoderma A15 + Monoderma E5
Zbavte sa konečne pupienkov a podporte regeneráciu aknóznej pleti s vianočným balíčkom Jednotka v boji proti akné, ktorý obsahuje vitamínové ampulky Monodermá A15 a Monoderma E5, ktoré vašu pleť konečne zbavia problémov. Kúpou tohto balíčku získate 56 ampuliek, po ktorých použití ucítite zjemnenie pokožky takmer ihneď, a naviac ušetríte 7,10 EUR oproti samostatnej cene týchto dvoch produktov.
Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

Vianočný balíček Jednička proti akné obsahuje dva produkty, Monodermá A15 a Monodermá E5, ktoré spoločne pôsobia proti akné a stimulujú regeneráciu aknóznej pleti, ktorá bude po tejto vitamínové kúre povrchovo zjednotená a viditeľne ozdravená. Kúpou balíčka navyše ušetríte 7,10 EUR oproti tomu, keby ste produkty kupovali samostatne.

Monodermá A15

Ampulky Monodermá A15 obsahujú čistý vitamín A (retinol) v 0,15% koncentrácii. Retinol je účinný nielen proti starnutiu pleti, pretože v koži stimuluje novotvorbu kolagénu, ale navyše pôsobí aj proti akné. Reguluje populácie baktérií P. acnes spôsobujúcich tvorbu zapálených vyrážok. Vďaka tomu, že podporuje prečistenie kožných pórov a urýchľuje obnovu kožných buniek, tzv. proces deskvamácie, je voči akné ešte účinnejší.

Pozitívny vplyv má topicky aplikovaný retinol tiež na produkciu kožného mazu, ktorý býva ďalšou príčinou akné. S podporou exfoliácie a svojím protizápalovým pôsobením navyše povrchovo zjednocuje pleť a dodáva jej zdravý vzhľad.

Monoderma A15 Monoderma A15 Predstavujeme najúčinnejšiu formu vitamínu A. Pomáha pri regenerácii kožných buniek a stimuluje syntézu kolagénu, ktorý je dôležitý pre udržanie zdravo a mlado vyzerajúcej pokožky. Navyše redukuje jemné vrásky. Vitamín A čistí póry a normalizuje aktivitu mazových žliazok, čím pôsobí efektívne proti akné. V neposlednom rade je prínosom pre ľudí trpiacich seboroidnou dermatitídou (prejavom je začervenanie, svrbenie a odlupovanie kože). 20 €

Monodermá E5

Monodermá E5 obsahuje vitamín E (tokoferol) v 5% koncentrácii, ktorý vašu pokožku chráni proti voľným radikálom a podporuje aktivitu vlastného antioxidačného systému kože. Nevyhnutný je vitamín E tiež čoby výživa pleti pre jej správne fungovanie.

Pri topickej aplikácii má pozitívny vplyv na suchú a citlivú pleť, ktorú hydratuje a upokojuje. Ideálny je preto pre pleť namáhanú akné, ktorá potrebuje podporiť svoje vlastné regeneračné procesy. Vitamín E navyše v koži zmierňuje zápal a podráždenie, a je preto dokonalým doplnkom k vitamínu A v starostlivosti o aknóznu pleť. Po mesačnej kúre bude pleť obnovená, zjemnená a viditeľné upokojená.

Monoderma E5 Monoderma E5 Čistý vitamín E 5 % (Tokoferol). Vitamín E je prírodnou ochranou Vašej pokožky proti voľným radikálom a podporuje aktivitu antioxidačného systému. Pôsobí účinne na stresovanú pleť, na pleť s erytémom, suchú až veľmi suchú pleť. Súčasné štúdie taktiež preukázali, že vitamín E je veľmi účinný pri redukcii zápalu, podráždenia pokožky a taktiež zmierňuje proces starnutia pokožky. 19 €