White Balance Everyday Protect

Rozjasňujúci denný Oxy-R krém so širokospektrálnym faktorom SPF 50
Rozjasnite svoju pleť a zároveň ju chráňte pred škodlivým ultrafialovým žiarením a predčasným starnutím s rozjasňujúcim širokospektrálnym denným krémom White Balance Everyday Protect. Spoľahnite sa na ochranný faktor SPF 50 a oxyresveratrol!
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Starecké škvrny pridávajú opticky roky

Poškodenie pleti slnečným žiarením, tzv. fotostarnutie, sa prejavuje predovšetkým nerovnomerným sfarbením pleti a nadmernou pigmentáciou. Oboje je príčinou zostarnutého, unaveného vzhľadu.

Prevencia hyperpigmentácie

Najlepšie je proti stareckým škvrnám pôsobiť ešte skôr, než sa na pleti objavia. Presne preto je tu ľahký denný hydratačný krém White Balance Everyday Protect so širokospektrálnou ochranou a SPF v hodnote 50, ktorý bráni poškodeniu pleti UVA i UVB lúčmi. Navyše obsahuje aktívne látky pôsobiace proti už existujúcej pigmentácii. Pleť je po aplikácii nielen chránená, ale aj rozžiarená a omladená.

Proti tmavým škvrnám

  • White Balance Everyday Protect obsahuje rad klinickými testami preverených aktívnych látok, ktoré rozjasňujú pleť a minimalizujú vznik známok jej starnutia.
  • Patentovaná technológia oxyresveratrolu (oxy-R) rozjasňuje pleť a redukuje pigmentáciu, obsiahnutý vitamín C a niacinamid zamedzujú tvorbe ďalších pigmentových škvŕn.
  • Zosvetlí všetky typy nadmernej pigmentácie

Pre všetky typy pleti

  • Antioxidačná ochrana
  • Pleti poskytuje celodennú hydratáciu vďaka unikátnym hydratačným magnetom

Zamaskuje škvrny a bráni ich vzniku

Číre zloženie okamžite hydratuje a rozjasňuje pleť vďaka obsahu reflexných pigmentov odrážajúcich svetlo. Aktívne zložky popri tom fyzicky zosvetlia pleť rozkladom aj úporných, nemiznúcich tmavých škvŕn.

Chráni pleť pred slnečnými lúčmi

  • V boji s pigmentom nie je nič dôležitejšie ako ochrana pred slnečným žiarením.
  • Pretože všetky typy pigmentácie zhoršuje slnečné žiarenie, je nutná každodenná aplikácia širokospektrálneho prípravku s vyššou hodnotou SPF
  • S tak ľahkým pocitom po aplikácii by vás nenapadlo, že krém chráni pleť pred ultrafialovými lúčmi hodnotou SPF 50
  • Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú, navyše má príjemnú vôňu

Dvojitý mechanizmus proti nadmernej pigmentácii

  • Redukuje existujúce tmavé škvrny
  • Je prevenciou proti hyperpigmentácii

Obohatený o antioxidanty, prírodné rozjasňujúci extrakty a oxyresveratrol

Oxyresveratrol:
Patentovaná látka, ktorá sa v prírode vyskytuje v moruši. Unavenú pleť s nedokonalosťami zbaví tmavých škvŕn, pretože inhibuje aktivitu enzýmov, ktoré v koži produkujú pigment. Výsledkom je rozžiarená, svieža pleť.

Reflexné pigmenty:
Okamžite zosvetlia a rozjasnia pleťa rozjasňujú pleť tým, že od nej odrážajú dopadajúce svetelné lúče.

Hydratačné magnety:
Patentované látky, ktoré sa upínajú k bunkám kože a priťahujú vodu z hlbších vrstiev pleti až k jej povrchu. Dochádza k vyplneniu jemných vrások a liniek a pleť získava zdravý vzhľad a hydratáciu v oblastiach, kde je to najviac potrebné.

Vitamín C:
Vitamín C s dvojitou aktivitou pôsobí ako antioxidant, ktorý chráni pleť pred škodlivými UV lúčmi a voľnými radikálmi, a zároveň potláča formovanie pigmentu v koži. Zosilňuje rozjasňujúci účinok krému a zároveň podporuje vlastnú ochranu pleti pred UV lúčmi.

Niacinamid:
Má silný protizápalový účinok, pôsobí proti vzniku tzv. pozápalovej pigmentácie a zamedzuje pohybu pigmentov do buniek, čím rozjasňuje pleť.

Odštartujte deň správne

  • Každé ráno po vyčistení pleti a nanesení denného séra aplikujte malé množstvo White Balance Everyday Protect na tvár, krk a dekolt, vyhnite sa oblasti očí. Nanášajte ľahkými ťahmi smerom nahor a nechajte vstrebať.
  • Ľahká a príjemná vôňa vám každé ráno spríjemní štart nového dňa.
  • Najlepší účinok dosiahnete v kombinácii s ďalšími produktmi cielenými proti hyperpigmentácii, ako je White Balance Brightening Serum a Brightening Powder Cleanse.
  • Obsah balenia je 50 ml