Activated Charcoal Refining Mask (5 ks)

Zlupovacia maska z aktívneho čierneho uhlia
Nemáte čas na to chodiť na kozmetiku alebo wellness, ale cítite, že vaša pleť to vidí inak? Doprajte jej luxusnú starostlivosť ako v najlepšom spa s Activated Charcoal Refining Mask, pleťovou maskou s aktívnym uhlím, ktorá sťahuje rozšírené póry, odstraňuje čierne bodky a pleť hĺbkovo čistí. A nemajte obavy, táto čierna maska vašu pleť nepresuší! Produkt obsahuje päť balení zmesi na prípravu masky.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Wellness u vás doma

Užite si jedinečný zážitok, a hlavne účinok detoxikačnej procedúry ako vystrihnutej z luxusného wellnessu v pohodlí vášho domova s ​​Activated Charcoal Refining Mask, zlupovaciou pleťovou maskou, ktorá odstraňuje "čierne bodky", sťahuje rozšírené póry a pleť zároveň hĺbkovo čistí. Počas doby, keď maska ​​pôsobí, hlboko dýchajte a užívajte si aromaterapeutických benefitov, ktoré Activated Charcoal Refining Mask prináša.

Maska proti rozšíreným pórom

Maska je obohatená o bambusové drevené uhlie z trvalo udržateľných zdrojov. Toto uhlie sa chová ako huba, ktorá do seba nasaje nečistoty a prečistí a zjemní pleť. Dochádza k spevneniu pórov a ich hĺbkovému prečisteniu. Po odlúpnutí masky miznú nedokonalosti pleti a póry sú takmer neviditeľné.

Zbavte sa mastnej pleti s nedokonalosťami

Maska obsahuje vysoko hydratačnú kyselinu hyaluronovú a hĺbkovo čistiaci výťažok z moringy. Activated Charcoal Refining Mask zanecháva pleť hydratovanú, pružnú a osvieženú, priamo nabitú energiou. Pri jemnom odlúpnutí masky sa odstraňuje aj prebytočný kožný maz a nečistoty, a pleť je čistá, osviežená a žiariaca.

Príjemný relax raz týždenne

Activated Charcoal Refining Mask používajte raz týždenne pre zjemnenie, prečistenie a revitalizáciu pleti. Akonáhle sa zmieša s tekutinou, prášok z bambusového dreveného uhlia sa premení na chladivý gél s príjemnou vôňou, v ktorej môžete konštatovať tóny pačuli a majoránky, ktoré upokojujú zmysly pre ešte výnimočnejší zážitok zo starostlivosti o pleť.

Zdokonalená textúra a osvieženie pleti

Základom Activated Charcoal Refining Mask je komplex extraktov z morských organizmov, ktorý umožňuje hutnej maske vyschnúť a získať konzistenciu podobnú gume. Vďaka nej možno masku jediným jednoduchým pohybom olúpať z tváre. Vďaka bambusovému drevenému uhlia uvoľňuje maska ​​upchaté póry a odstraňuje z nich nečistoty. Výsledkom je revitalizovaná a hĺbkovo prečistená pleť.

Čierna maska, čo nevysuší pleť

Drevené uhlie v maske Activated Charcoal Refining Mask je "aktivované", čo znamená, že bolo ošetrené vodnou parou, ktorá na jeho povrchu utvorila milióny drobných pórov. Tieto póry napomáhajú vychytávať nečistoty, baktérie, špinu i prebytočný kožný maz. Zatiaľ čo väčšina podobných "čiernych masiek" pleť vysušuje, Activated Charcoal Refining Mask obsahuje vysoko hydratačné kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorej pleť zanecháva sviežu a vláčnu. Obsiahnuté prírodné cukry okamžite spevňujú pleť a majú liftingový účinok, výťažok z moringy poskytuje dôležitú antioxidačnú ochranu.

3 aktívne látky pre redukciu pórov

Aktivované drevené uhlie:
Procesom aktivácie je drevené uhlie získané z prírodného bambusu na povrchu obohatené o milióny drobných pórov, ktoré absorbujú nečistoty z pleti, ktoré zanechávajú čistú, vyhladenú a rozjasnenú.

Aktivované uhlie pre masku Activated Charcoal Refining Mask pochádza z bambusových plantáži v Ázii, ktoré sa zberá po dosiahnutí piatich rokov a z ktorých sa následne vyrába čierny prášok. Bambus je najrýchlejšie rastúcou drevina na svete, ktorá dorastá aj po useknutí, vďaka tomu môžeme drevené uhlie Medik8 označiť za udržateľné a priateľské k životnému prostrediu.

100% prírodného dreveného uhlia je dlhodobo obľúbené pre svoje hojivé, očistné a detoxikačné účinky. Je dokonca tak silné, že sa využíva aj v lekárstve pri liečbe otráv.

Výťažok z moringy:
Nová generácia antioxidantov, ktorá na pleti utvára ochrannú vrstvu neutralizujúcu poškodenia vonkajším znečistením.

Kyselina hyalurónová:
Vďaka schopnosti zadržať v sebe veľa vody, až tisícnásobok svojej váhy, vyživuje pleť a prepožičiava jej pružnosť a plnosť. Vlahu pritom do pleti čerpá zo vzduchu.

Detoxikácia pleti za 10 minút

V mištičke zmiešajte prášok z dreveného uhlia s 30 ml vody. Miešajte špachtľou po dobu 30 sekúnd, až hmota zhustne a nie sú v nej hrudky. Masku aplikujte na vyčistenú pleť tváre, vynechajte oblasť očného okolia a pery. Po 10 minútach začnite od brady jemne odlupovať masku z pleti. Prípadné zvyšné kúsky zmyte z pleti uteráčikom namočeným v teplej vode.

Kombinujte s ďalšími produktmi z radu na čistenie pórov

Pre najlepší účinok zmiešajte prášok z dreveného uhlia s Daily Refresh Balancing Tonerom alebo balenou vodou. Ak použijete vodu z kohútika, môžu sa časy miešania a pôsobenia meniť v závislosti od tvrdosti vody.

Pre maximálne zlepšenie vzhľadu "čiernych bodiek" používajte spoločne s Pore Cleanse Gél Intense a ľahkým hydratačným krémom pre minimalizáciu rozšírených pórov Refining Moisturiser.