Veľkosť balenia: 60 ml

Neck & Decólleté Endor

Krém na krk & dekolt

Krk a dekolt bez vrások a pigmentácie, to je to, čo chcete. Práve táto oblasť, o ktorú často nedbáme, prezrádza totiž nekompromisne náš vek. Krém na krk & dekolt Endor vyhladí vrásky, spevní kontúry pleti a obnoví pružnosť kože na krku vďaka obsahu nanočastíc zlata obalených kyselinou hyalurónovou. SPF 25 ochráni váš dekolt pred stareckými a pigmentovými škvrnami, ktoré vás opticky robia staršími!

Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 75 €
Na sklade - ihneď posielame

Proti vráskam na krku a v dekolte

Náš skutočný vek často neprezrádzajú ani tak vrásky na tvári, ako skôr vrásky na krku a dekolte. Na túto časť tela pritom v starostlivosti mnohokrát zabúdame, hoci býva viditeľná rovnako ako tvár. Koža na krku je pritom výrazne namáhaná, pokožke dekoltu navyše neprospieva, ak sme zvyknutí spať na boku alebo na bruchu. V dôsledku nedostatočnej starostlivosti a námahy koža povoľuje a objavujú sa na nej vrásky, jej kontúry klesajú. Tomu však možno zamedziť pravidelnou aplikáciou Krému na krk & dekolt Endor s unikátnymi nanočasticami zlata obalenými oligomérmi kyseliny hyalurónovej a ďalšími aktívnymi látkami určenými na hydratáciu a výživu pokožky.

Kolagén, elastín a kyselina hyalurónová pre štruktúru kože

Kyselina hyalurónová je dôležitou zložkou dermis (zamša). Spoločne s kolagénom a elastínom jej aj celej koži poskytujú štruktúru, pevnosť a pružnosť. Bunky kože produkujú samy o sebe kolagén, elastín aj kyselinu hyalurónovú, ich syntéza sa však s rastúcim vekom spomaľuje, každoročne zhruba o jedno percento. Výsledkom je úbytok hutnosti a oslabenie dermis. V namáhaných oblastiach ako je krk a dekolt dochádza k povoleniu pleti a rozvoju vrások.

Nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej

Na omladenie pleti je preto potrebné syntézu týchto troch dôležitých zložiek navýšiť. Po deviatich rokoch výskumu v oblasti onkológie a dermatológie, a následnom päťročnom vývoji samotných nanočastíc španielska firma ENDOR Technologies predstavila unikátny zlaté nanočastice, ktoré pôsobia ako vektory, obalené oligoméry kyseliny hyalurónovej prostredníctvom sírnych mostíkov. Tieto nanočastice v epidermis aktivujú receptory génu CD44, tým kožné bunky začnú produkovať viac vlastnej kyseliny hyalurónovej, elastínu a kolagénu.

Chráni pred slnečnými lúčmi

Na krk a dekolt dopadá rovnaké množstvo slnečných lúčov ako na tvár, nie vždy však tejto lokalite venujeme dostatočnú ochranu. UV lúče sú pritom zodpovedné až za 80% viditeľných známok starnutia pleti. Na jej omladenie a prevenciu rozvoja vrások, hyperpigmentácie a ochabnutia kontúr je preto dôležité zamedziť fotopoškodeniu pleti prostredníctvom účinných UV filtrov. Krém na krk & dekolt Endor obsahuje širokospektrálnu ochranu pred UVA a UVB lúčmi v hodnote SPF 25. UV filtre sú v Kréme na krk & dekolt Endor obsiahnuté v mikrokapsulovej forme, ktorá zaručuje ich najvyššiu účinnosť, a zároveň príjemnú textúru a ľahké zloženie krému.

Zloženie na hydratáciu a vyhladenie vrások

Gold thioethylamino hyaluronic acid / nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej v 5% koncentrácii: 
Patentovaná nanotechnológia častíc zlata, ktoré na seba viažu oligoméry kyseliny hyalurónovej.

Extrakt zo sóje: 
Pôsobí synergicky s ďalšími aktívnymi látkami a podporuje spevnenie pleti a redukciu vrások.

Bisabolol: 
Esenciálny olej získavaný z harmančeka so zjemňujúcim účinkom.

Tokoferoly (vitamín E): 
Vitamín E je silný antioxidant, ktorý pleť chráni pred poškodením voľnými radikálmi, okrem toho navyšuje hydratáciu pleti a podporuje jej regeneráciu.

Aminokyseliny (serín, prolín a arginín): 
Na lepšiu hydratáciu a výraznejšie spevnenie pleti.

Mikrokapsulové UV filtre: 
Obsiahnuté filtre chrániace pred UVA / UVB žiarením využívajú technológiu mikroenkapsulácie, čo zlepšuje ich účinnosť, a zároveň textúru krému, ktorý sa ľahko vstrebáva a nezaťažuje pleť.

Starajte sa o pokožku krku a dekoltu ráno aj večer

  • Krém na krk & dekolt Endor aplikujte na pokožku ráno a večer, masírujte do pokožky krúživými pohybmi a nechajte vstrebať.
  • Balenie má obsah 60 ml.