Balíček Midnight Whisper

Zimné krátke dni a dlhé noci sú ideálne pre večerné rozmaznávanie pleti. O to sa postará balíček Midnight Whisper s dvoma najlepšími produktami pre nočnú starostlivosť o pleť.
Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

Balíček Midnight Whisper obsahuje to, čo by vašej pleti večer nemalo nikdy chýbať, teda klasické retinolové sérum a výživný nočný krém.

1. Sérum s retinolom

Sérum Retinol 3TR (5 ml) je už medzi kozmetickými produktmi stálicou. Zaslúžene! S vitamínom A v 0,3% koncentrácii a vitamínom E podporuje produkciu kolagénu a kyseliny hyalurónovej. Pleť je obnovená, vyživená a viditeľne mladšia. S pravidelným používaním dochádza k spevneniu a redukcii vrások a ďalších viditeľných známok starnutia. Zobuďte sa s mladistvo svieži pleťou!

RETINOL 3TR RETINOL 3TR Vitamínové sérum obsahujúce Retinol a Tokoferol je ideálnym prípravkom na nočnú starostlivosť. Pokožku počas noci dokonale vyživí, rozjasní a zredukuje jemné vrásky. Tento prípravok vyhral Silver Aesthetic Award (strieborné miesto) za najlepšie predávaný maloobchodný produkt vo Veľkej Británii. 40 €

2. Bohatý nočný krém

Nočný krém Advanced Night Restore (15 ml) s unikátnym komplexom Midnight Repair počas noci zvýrazňuje účinok vlastných regeneračných mechanizmov pleti a napravuje poškodenie, ktoré sa v nej nazbierala počas uplynulého dňa. Optimálne zloženie pre hydratáciu a výživu s extraktom z levandule dodá vašej pleti bezchybný vzhľad.

ADVANCED NIGHT RESTORE ADVANCED NIGHT RESTORE Omlaďte svoju pleť cez noc s týmto hydratačným krémom a prebúdzajte sa každé ráno so sviežou, žiarivou a rozjasnenou pleťou. ADVANCED NIGHT RESTORE zastavuje proces starnutia a vyhladzuje už vzniknuté vrásky. 69 €