Veľkosť balenia: 30 ml

HYDR8 B5 INTENSE

Intenzívne gélové hydratačné sérum

Najobľúbenejšie hydratačné sérum HYDR8 B5 od Medik8 teraz vo verzii INTENSE na ešte intenzívnejšiu hydratáciu a obnovu pleti s obsahom prirodzene zvlhčujúcich faktorov a komplexu aktívnych látok, ktoré navyšujú vlastné produkty kyseliny hyalurónovej v koži.

Celý popis
100% vegan100% vegan
V tehotenstve a pri dojčeníV tehotenstve a pri dojčení
* Produkt neobsahuje aktívne látky, ktoré by mohli byť počas tehotenstva a pri dojčení potenciálne rizikové. Napriek tomu odporúčame používanie produktu konzultovať s Vaším ošetrujúcim lekárom.
Cena: 69 €
Na sklade - ihneď posielame

Hydratačné sérum na pleť

HYDR8 B5 INTENSE hneď niekoľkými spôsobmi priťahuje a zadržiava vlahu v pleti. Vďaka kombinácii kyseliny hyalurónovej s rôznou molekulárnou hmotnosťou, vitamínu B5 a unikátneho komplexu troch aktívnych látok zvyšuje hydratáciu pokožky.

Nálož kyseliny hyalurónovej

Účinné zložky séra spúšťajú prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej v koži, spomaľujú jej rozpad a v synergii s topicky aplikovanou kyselinou hyalurónovou pokožku okamžite zahŕňajú vlahou pre celodenný príjemný pocit. Ľahké sérum je obohatené o prirodzene zvlhčujúce faktory, ktoré formujú vnútorný hydratačný systém pokožky. Ak funguje tento systém správne, pleť je pružná, vyživená a zjemnená. Sérum navyše obsahuje panthenol (vitamín B5), ktorý napomáha pleti zadržať v sebe vlahu a podporuje regeneráciu kožných buniek.

Trojnásobná sila

Okamžitá a dlhodobá hydratácia, vyplnenie jemných vrások a obnova mladistvého jasu pleti:

  • Extrakt zo sóje navyšuje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v koži.
  • Muchovík olšolistý utvára ochranný štít inhibujúci aktivitu enzýmu, ktorý rozkladá v pleti prebytočnú kyselinu hyalurónovú. Vďaka tomu sa vo vrchných vrstvách pleti formuje zásoba kyseliny hyalurónovej pre elasticitu pleti a hydratáciu.
  • Biosaccharide gum posilňuje vlastnú hydratačnú aktivitu kyseliny hyalurónovej tým, že na povrchu kože utvára priedušný film, ktorý v nej napomáha zadržať vlahu, a doplňuje tak hydratačnú silu kyseliny hyalurónovej, ktorej účinok predlžuje.

Ľahké zloženie pre všetky typy pleti

Sérum HYDR8 B5 INTENSE s ľahkým zložením doplní akýkoľvek typ starostlivosti o pleť. Aplikujte ho na pleť spolu s hydratačným krémom. Používať ho môžete ráno i večer a ťažiť z jeho aplikácie bude každý typ pleti. Hydratuje pokožku od najhlbších vrstiev až k jej povrchu.

Hĺbková hydratácia a výživa pleti

Kyselina hyalurónová s rôznou molekulárnou hmotnosťou zaisťuje hydratáciu všetkých vrstiev kože. V najvyšších vrstvách pleti utvára HYDR8 B5 INTENSE jej zásobáreň pre ešte väčšiu sviežosť a elasticitu. Spoločne s obsiahnutými prirodzene zvlhčujúcimi faktormi, ako sú aminokyseliny, mastné kyseliny a sodium PCA, ktoré sa v koži prirodzene formujú, napomáha zachovaniu obsahu vlahy v pleti. Pleť si vďaka tomu udržuje celistvosť pre svoje najlepšie fungovanie a zdravie.

Zloženie, čo vás zbaví suchej pleti

Kyselina hyalurónová s rôznou molekulárnou hmotnosťou:
Zvlhčujúca látka, ktorá dokáže pleť zásobiť vodou z atmosféry, navyšuje vlastnú schopnosť kože zadržiavať vodu a zanecháva ju hydratovanú a so žiaducim objemom. Vytvára tzv. hydratačnú bariéru, čím napomáha vyhladeniu a zjemneniu pleti. Dokáže v pleti zadržať až tisícnásobok svojej váhy vody.

Prirodzene zvlhčujúce faktory:
Sodium PCA, glycerín, urea, bielkoviny, cukry, 15 rôznych aminokyselín, kyselina mliečna a kreatín. To všetko sú prirodzené zložky v pleti, ktoré k sebe viažu vlahu pre optimálnu hydratáciu.

Mušovník olšolistý:
Domovom mušovníku olšolistého sú lesy v západnej Kanade. Jeho plody sú priamo nabité silnými antioxidantmi zvanými antokyány. Aktívne látky v drobných bobuliach sú schopné blokovať aktivitu enzýmu zodpovedného za rozklad kyseliny hyalurónovej. Vďaka tomu sa pri topickej aplikácii extraktu z mušovníka utvára vo vrchných vrstvách kože zásobáreň kyseliny hyalurónovej.

Extrakt zo sóje:
Tento prírodný účinný antioxidant stimuluje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v koži, a navyšuje tiež syntézu kolagénu, čím pleti dodáva hydratáciu a mladistvý vzhľad.

Vitamín B5:
Vitamín B5 tiež známy ako panthenol je účinná hydratačná látka, ktorá k sebe priťahuje vlahu, a vďaka tomu prepožičiava pokožke jemnosť a pružnosť. Navyše napomáha syntéze lipidových molekúl, ktoré utvárajú ochrannú kožnú bariéru. Tá pomáha koži zachovať si hydratáciu.

Biosaccharide gum:
Biosacharidová guma je prirodzene sa vyskytujúci cukor, ktorý má dlhú lineárnu štruktúru. Na koži utvára priedušný film, ktorý spoločne s kyselinou hyalurónovou synergicky navyšuje hydratáciu kože.

Sérum ideálne na:

  • Navýšenie hydratácie v pleti
  • Zmiernenie podráždenia a spomalenie starnutia pleti pri aplikácii kyseliny retinovej či AHA kyselín
  • Intenzívnu hydratáciu problematickej pleti náchylnej k upchávaniu pórov
  • Navýšenie účinku dermokozmetických ošetrení ako je mezoterapia, IPL, injekčne aplikované výplne, chemický peeling, laserové omladenie, dermabrázia pod.

6 kvapiek osvieži a hydratuje pleť

  • Ráno a večer po očistení pokožky naneste 6 kvapiek HYDR8 B5 INTENSE priamo na pokožku a rovnomerne rozotrite po celej tvári, krku a dekolte. Nechajte vstrebať, než nanesiete ďalší Medik8 prípravok.
  • Balenie s obsahom 30 ml vystačí až na 100 aplikácií.

Kombinujte s ďalšími produktmi od Medik8

Pre najlepší účinok a omladenie pleti naneste ráno HYDR8 B5 INTENSE a následne denný krém s vitamínom C a ochranou proti UV lúčom DAILY RADIANCE VITAMIN C, v prípade veľmi suchej, poškodenej pleti môžete naviac doplniť o intenzívny regeneračný krém ULTIMATE RECOVERY INTENSE.

Večer kombinujte buď s retinalovým sérom CRYSTAL RETINAL 6 a nočným krémom ADVANCED NIGHT RESTORE alebo najsilnejším anti-agingovým produktom od Medik8 R-RETINOATE INTENSE.