Veľkosť balenia: 30 ml

LIQUID PEPTIDES - Omladenie s peptidmi

Peptidový komplex

Sérum s peptidmi proti vráskam LIQUID PEPTIDES omladí vašu pleť. Špeciálna technológia s 30% kokteilom peptidov sa postará o redukciu existujúcich vrások a navyše zabráni ich ďalšiemu formovaniu. Vaša pleť bude jemná a vypnutá ako hodváb!

Celý popis
100% vegan100% vegan
V tehotenstve a pri dojčeníV tehotenstve a pri dojčení
* Produkt neobsahuje aktívne látky, ktoré by mohli byť počas tehotenstva a pri dojčení potenciálne rizikové. Napriek tomu odporúčame používanie produktu konzultovať s Vaším ošetrujúcim lekárom.
Cena: 64 €
Na sklade - ihneď posielame

Omladenie s peptidmi

Peptidy sú v starostlivosti o pleť už klasickou ingredienciou. Je s nimi však jeden problém - nie je práve jednoduché dopraviť ich do kože, aby v nej mohli účinne pôsobiť. Ide totiž o pomerne veľké a zároveň hydrofilné molekuly, ktoré potrebujú špeciálny systém, ktorý im pomôže do kože vstúpiť. Vzhľadom k tomu, že sú hydrofilné, majú totiž problém prestúpiť lipidovými priestormi v okolí kožných buniek.

Technológia kozmetického dronu

Firma Medik8 preto vyvinula unikátnu technológiu doručenia peptidov dronom, ktorý zaistí, že účinnosť 30% roztoku s peptidmi nezníži jeho problémy s absorpciou. Dronom naviazaný peptid medi je špecificky cielený na fibroblasty, bunky zodpovedné za produkciu kolagénu a elastínu.

Tento spôsob napomáha stimulovať produkciu kolagénu a elastínu, a pleť je vďaka tomu pružná a vyhladená.

Cieli na všetky viditeľné známky starnutia pleti

Vysoko hydratujúce zloženie s obsahom 30% zmesi peptidov s priekopníckym systémom absorpcie cieli na všetky viditeľné známky starnutia pleti. Pleť je vyživená, obnovená a s mladistvým vzhľadom.

Peptidy spevňujú a vyhladzujú pleť

Peptidy, ktoré vstupujú pomocou unikátnej technológie dronu až do kožných buniek, uľahčujú vstup do pleti ďalším peptidom a podporujú ich aktivitu. Vďaka Matrixyl 3000 produkujú kožné bunky viac kolagénu, Expression Line Peptide (Argirelox) zasa znižuje kontrakcie mimického svalstva, čím minimalizuje vznik vrások. Oboje vedie k spevneniu a vyhladeniu pleti.

Proti vráskam z glykácie

Glykácia vzniká, keď sa v organizme začnú hromadiť cukry, ktoré ste skonzumovali v strave. Tie sa následne viažu na telesné bielkoviny, ako sú kolagén a elastín, čím utvárajú škodlivé A.G.E., produkty pokročilej glykácie. Výsledkom je deformácia kolagénu a spomalená obnova kožných buniek. Koža je potom povolená a viditeľnými známkami starnutia. LIQUID PEPTIDES obsahuje karnosin, ktorý pôsobí proti poškodeniu pleti glykáciou. Bráni totiž nadviazaniu cukrov na kolagén, ktorý vďaka tomu zostáva súdržný a nepodlieha rozkladu. Výsledkom je redukcia vrások a nárast elasticity pleti.

Dokonalá hydratácia

Kyselina hyalurónová s rôznou molekulovou hmotnosťou hydratuje pleť, do ktorej priťahuje vlahu z okolitého prostredia. Tým, že sérum obsahuje molekuly kyseliny hyalurónovej rôznej hmotnosti, dokáže prestúpiť do hlbších vrstiev pleti a zabrániť transepidermálnej strate vody.

4x účinok:

  • Hydratuje
  • Vyživuje
  • Obnovuje
  • Redukuje viditeľné jemné ryhy a vrásky

Aktívne látky

Bioline:
Prebiotikum obnovujúce prirodzený mikrobiom pleti, dodáva jej rozžiarený a zdravý vzhľad.

Karnosin:
Karnosin dokáže blokovať glykačný proces a zabraňuje vzniku vrások.

Matrixyl Synthe'6 (Palmitoyl tripeptid-38):
Stimuluje 6 základných a hlavných zložiek kožného matrixu:

  1. Kolagén I - hlavná zložka kožného extracelulárneho matrixu
  2. Kolagén III - vyrobený v počiatočných štádiách hojenia, pred tvorením kolagénu I
  3. Kolagén IV - v procese hojenia
  4. Fibronektín - glykoproteín, ktorý napomáha pri oprave tkaniva (viaže sa na kolagén a tým spolu s ďalšími zložkami zabezpečuje funkciu, pevnosť a pružnosť pleti)
  5. Kyselina hyalurónová - hojí a zaceľuje rany, hydratuje a napomáha elasticite kože
  6. Laminín-5 - glykoproteín, pod názvom kalinin, ktorý riadi migráciu kožných buniek.

Ranná a večerná nálož peptidov pre pokožku

Ráno a večer po čistení pleti aplikujte sérum LIQUID PEPTIDES na pleť tváre, krku a dekoltu. Pred aplikáciou hydratačného produktu nechajte dobre vstrebať.

Pre najlepší účinok kombinujte ráno s denným hydratačným a ochranným krémom ADVANCED DAY TOTAL PROTECT a očným krémom ADVANCED NIGHT RESTORE. Večer zaraďte sérum s vitamínom A CRYSTAL RETINAL a následne hydratačný krém ADVANCED NIGHT RESTORE.

Balenie s obsahom 30 ml vydrží až 60 aplikácií, pri použití ráno a večer teda vystačí na intenzívnu mesačnú kúru.

Ak vrstvíte viac produktov naraz, použite ako prvý HYDR8 B5 - i 2x / deň, následne LIQUID PEPTIDES. Vitamín C (C-TETRA) a vitamín A (retinol) vždy nanášajte až po LIQUID PEPTIDES.

Kombinujte bez obmedzenia

  • LIQUID PEPTIDES môžete bez obáv kombinovať so všetkými produktmi Medik8. V minulosti bola firma Medik8 opatrná v tom, aké aktívne látky spolu kombinuje. Teraz však prišla na trh s poznatkom, že účinnosť peptidov, ktoré vo svojich produktoch využíva, nijako neovplyvňuje ich kombinácia s kyselinami, vitamínom C či vitamínom A.
  • Peptidy sú dlhé reťazce aminokyselín spojené peptidovými väzbami. Peptidy môžu byť rozdelené na svoje základné aminokyseliny procesom zvaným hydrolýza, ktorý oddeľuje peptidové reťazce, a tie tak strácajú svoju funkciu. Hydrolýza môže byť spustená napríklad zmiešaním peptidov a kyselín, ale výhradne pri veľmi vysokých teplotách. Ide o zložitý proces, pretože peptidové väzby sú pomerne silné a ich rozbitie vyžaduje veľa tepelnej energie.
  • Preto je vysoko nepravdepodobné, že kyseliny v kozmetických produktoch hydrolyzujú peptidy pri dotyku s pokožkou. Aby sa vlákna roztrhli, potrebujú vysokú teplotu (vo väčšine prípadov vyššiu ako 100 ° C) a byť dlhú dobu v kontakte, aby vôbec zreagovali. A preto sme si istí bezpečnosťou produktu a tým, že naše kyseliny a peptidy fungujú správne vždy, keď ich nanesieme na pokožku, a to aj v kombinácii so sérami, čistiacimi produktami a krémami.