Veľkosť balenia: 30 ml

Anti-aging Serum Endor

Omladzujúce sérum

Predstavte si sérum ľahučké ako voda, ktoré sa okamžite vstrebáva, a pritom dokonale hydratuje. A je doslova nabité nanotechnológiou, ktorá svojim pôsobením spevní vašu pleť, vyhladí vrásky a obnoví kontúry. Omladzujúce sérum Endor to všetko zvládne vďaka nanočasticiam zlata obaleným množstvom molekúl kyseliny hyalurónovej. Používajte ráno a večer a po mesiaci pozorujte 25% úbytok vrások, 27% zjemnenie pleti a nárast hydratácie až o 26%.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 72 €
Na sklade - ihneď posielame

Sérum proti vráskam

Omladzujúce sérum Endor pôsobí s využitím nanotechnológií na úrovni kožných buniek, kde spúšťa produkciu dôležitých bielkovín kolagénu a elastínu, a navyše kyseliny hyalurónovej. Výsledkom je redukcia jemných rýh a viditeľných vrások. Ľahké sérum obnovuje pevnosť a pružnosť pokožky a dodáva jej svieži vzhľad. Vďaka nemastnému zloženiu sa rýchlo vstrebáva do kože, kde uvoľňuje aktívne látky.

Hydratácia a omladenie

  • Spevnenie a vyhladenie pleti
  • Redukcia a vypnutie vrások a jemných rýh
  • Hydratácia
  • Rozjasnenie a osvieženie pleti

Zlepšuje výsledky kozmetických ošetrení

Omladzujúce sérum Endor je skvelým doplnkom k profesionálnemu ošetreniu tváre, pretože zvýrazňuje efekt procedúr estetickej a korektívnej dermatológie. Preto odporúčame doplniť profesionálne rádiofrekvenčné procedúry aplikáciou Omladzujúceho séra Endor, ideálne séra Hyalgen značky Endor, ktoré je na to najvhodnejšie.

Starnutie pleti

Kyselina hyalurónová je dôležitou zložkou dermis (zamša). Spoločne s kolagénom a elastínom prepožičiavajú dermis, a tým pádom celej koži jej štruktúru. Bunky kože produkujú samy o sebe kolagén, elastín aj kyselinu hyalurónovú, ich syntéza sa však s rastúcim vekom spomaľuje, každoročne zhruba o jedno percento. Výsledkom je úbytok hutnosti dermis, a s tým súvisiaci vznik viditeľných prejavov starnutia pleti. Na tvári sa začínajú objavovať vrásky, jej kontúry povoľujú, pleť začína vyzerať unavene, chýba jej mladistvý jas.

Nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej

Na omladenie pleti je preto potrebné syntézu týchto troch dôležitých zložiek navýšiť. Po deviatich rokoch výskumu v oblasti onkológie a dermatológie, a následnom päťročnom vývoji samotných nanočastíc španielska firma ENDOR Technologies predstavila unikátne zlaté nanočastice, ktoré pôsobia ako vektory, obalené oligoméry kyseliny hyalurónovej prostredníctvom sírnych mostíkov. Tieto nanočastice v epidermis aktivujú receptory génu CD44, tým kožné bunky začnú produkovať viac vlastnej kyseliny hyalurónovej, elastínu a kolagénu.

Viac kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej

Receptory génu CD44 sú kľúčové pre regeneráciu pleti, ich aktivita je spätá s produkciou kyseliny hyalurónovej, kolagénu a elastínu, látok nevyhnutných pre obnovu pleti. Okrem toho pôsobia na proliferáciu (množenie) buniek kože a regulujú ich migráciu. S pravidelnou aplikáciou Omladzujúceho séra Endor dochádza k viditeľnému omladeniu pleti, zlepšeniu jej hydratácie a k celkovej revitalizácii.

Odstráni vrásky

Klinická štúdia vykonávaná pod lekárskym dohľadom dokazuje, že patentovaná technológia nanočastíc zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej významne redukuje vrásky, zjemňuje pleť, a ďalej tiež zlepšuje pevnosť a hydratáciu pokožky.

Nanočastice a ďalšie aktívne látky

Gold thioethylamino hyaluronic acid / nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej v 5% koncentrácii: 
Patentovaná nanotechnológia častíc zlata, ktoré na seba viažu oligoméry kyseliny hyalurónovej.

Extrakt zo sóje: 
Pôsobí synergicky s ďalšími aktívnymi látkami a podporuje spevnenie pleti a redukciu vrások.

Komplex heteropolysacharidov a rastlinných peptidov: 
Na koži utvára ochranný hydratačný film.

Extrakt z pšeničných klíčkov: 
Hydratuje a vyživuje pleť, zjemňuje a spevňuje ju, a poskytuje jej anti-aging efekt.

Hydroxyprolisilane: 
Produkt biotechnológií, ktorý podporuje regeneráciu kože, navyšuje jej pevnosť a minimalizuje nedokonalosti pleti.

Tokoferol acetát (vitamín E): 
Silný antioxidant, ktorý pleť chráni pred poškodením voľnými radikálmi.

Používajte v kombinácii s omladzujúcim krémom

  • Omladzujúce sérum Endor aplikujte na vyčistenú pleť ráno a večer. Ľahko masírujte prstami do pokožky.
  • Najlepšie výsledky dosiahnete, ak budete Omladzujúce sérum Endor používať spoločne s Omladzujúcim krémom Endor alebo Výživným omladzujúcim krémom Endor. Krém nanášajte vždy po úplnom vstrebaní sa séra.
  • Obsah balenia je 30 ml.