Princess Rejuvenating Day Cream (Expirácia 30. 4. 2019)

Zažite skutočnú nálož kyseliny hyalurónovej v tomto dennom kréme, ktorý dokonale hydratuje a chráni pleť, zatiaľ čo účinne bojuje proti vráskam. (Expirácia 30. 4. 2019)
Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

(Expirácia 30. 4. 2019)
 

Od odborníkov na kyselinu hyalurónovú

Denný krém Princess Rejuvenating Day Cream od rakúskeho výrobcu Croma, odborníka na kyselinu hyalurónovú, je to pravé, čo vaša pleť každé ráno potrebuje.

Hyaluronan sodný pre vašu pleť

Princess Rejuvenating Day Cream obsahuje špeciálne upravené molekuly hyaluronanu, sodného aniónu kyseliny hyalurónovej, ktorý spoločne s ďalšími aktívnymi látkami pleti poskytuje vítaný objem a obnovuje jej pevnosť.

Hydratácia pleti vďaka unikátnej technológii

Princess Rejuvenating Day Cream obsahuje Hyalessence Technology®, patentovanú technológiu firmy Croma, majúca základ v čistých molekulách hyaluronátu sodného, ​​ktoré sú k sebe pevne viazané. Vďaka tomu tento denný krém maximalizuje hydratáciu a schopnosť produktu do pleti vtiahnuť a zadržať vodu. Na povrchu kože navyše utvára jemnú ochrannú bariéru.

Dokonalý vzhľad a omladenie pleti

Vďaka Hyalessence Technology® získa vaša pleť dostatočné množstvo kyseliny hyalurónovej, ktorá zaistí optimálnu hydratáciu. Ďalšie obsiahnuté účinné látky sa postarajú o výživu pleti a jej vyhladený, mladistvý vzhľad. S pravidelným používaním ubudne vrások, vaša pleť bude rozžiarená, revitalizovaná a viditeľne svieža.

Denný krém s kyselinou hyalurónovou

  • Hĺbkovo hydratuje pleť
  • Redukuje jemné linky a vrásky
  • Chráni pleť pred poškodením voľnými radikálmi
  • Dermatologicky testované
  • Bez parabénov

Aplikujte raz denne

Naneste 1x denne malé množstvo krému na očistenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať.

Obsah balenia

30 ml