Veľkosť balenia: 15 ml

Eye Contour Endor

Krém na omladenie očného okolia

Už nikdy unavený vzhľad, len svieže očné okolie bez tmavých kruhov pod očami, a po vráskach okolo očí ani stopa. Sen? Kdeže, krém na omladenie očného okolia Endor. Nenechajte už nikdy vašu pleť prezradiť prehýrenú noc a unavené ráno. Eye Contour s nanočasticami zlata a nylonovými soľami omladí očné okolie ako nič iné. Veď sa tiež stal absolútnym víťazom svojej kategórie vo výbere editorov kozmetických magazínov.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 65 €
Na sklade - ihneď posielame

Očný krém proti vráskam

Koža v okolí očí je tenšia a jemnejšia ako inde na tvári, preto je potrebné venovať jej špeciálnu starostlivosť. Krém na omladenie očného okolia Endor viditeľne redukuje známky starnutia pleti, ako sú vrásky a jemné ryhy. Spevňuje povolenú pleť okolo očí a obnovuje jej kontúry. S pravidelnou aplikáciou je očné okolie revitalizované, osviežené a vrásky okolo očí minimalizované.

Krém na omladenie očného okolia Endor získal v roku 2019 ocenenie Beauty Shortlist AWARDS vo svojej kategórie.

Okamžité rozjasnenie očného okolia

Krém na omladenie očného okolia Endor vás okamžite zbaví unaveného vzhľadu. Vďaka nylonovej soli, ktorú obsahuje, totiž na pleti rozprestiera lúče svetla, čím opticky kryje tmavé kruhy a tiene pod očami. Vďaka spevneniu pleti pôsobí očné okolie oddýchnuto, pokožka je hydratovaná a svieža. Krémové zloženie sa rýchlo vstrebáva a nedráždi ani citlivé typy pleti.

Omladenie očného okolia

  • Vyhladenie vrások okolo očí
  • Spevnenie pokožky
  • Redukcia kruhov pod očami
  • Okamžité rozjasnenie
  • Navýšenie hydratácie a osvieženie pleti

Starnutie pleti

Kyselina hyalurónová je dôležitou zložkou dermis (zamša). Spoločne s kolagénom a elastínom prepožičiavajú dermis, a tým pádom celej koži jej štruktúru. Bunky kože produkujú samy o sebe kolagén, elastín aj kyselinu hyalurónovú, ich syntéza sa však s rastúcim vekom spomaľuje, každoročne zhruba o jedno percento. Výsledkom je úbytok hutnosti dermis, a s tým súvisiaci vznik viditeľných prejavov starnutia pleti. Na tvári sa začínajú objavovať vrásky, jej kontúry povoľujú, pleť začína vyzerať unavene, chýba jej mladistvý jas.

Nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej

Na omladenie pleti je preto potrebné syntézu týchto troch dôležitých zložiek navýšiť. Po deviatich rokoch výskumu v oblasti onkológie a dermatológie, a následnom päťročnom vývoji samotných nanočastíc španielska firma ENDOR Technologies predstavila unikátne zlaté nanočastice, ktoré pôsobia ako vektory, obalené oligoméry kyseliny hyalurónovej prostredníctvom sírnych mostíkov. Tieto nanočastice v epidermis aktivujú receptory génu CD44, tým kožné bunky začnú produkovať viac vlastnej kyseliny hyalurónovej, elastínu a kolagénu.

Viac kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej

Receptory génu CD44 sú kľúčové pre regeneráciu pleti, ich aktivita je spätá s produkciou kyseliny hyalurónovej, kolagénu a elastínu, látok nevyhnutných pre obnovu pleti. Okrem toho pôsobia na proliferáciu (množenie) buniek kože a regulujú ich migráciu. S pravidelnou aplikáciou Krému na omladenie očného okolia Endor dochádza k viditeľnému omladeniu pleti, zlepšeniu jej hydratácie a k celkovej revitalizácii.

Odstráni vrásky

Klinická štúdia vykonávaná pod lekárskym dohľadom dokazuje, že patentovaná technológia nanočastíc zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej významne redukuje vrásky, zjemňuje pleť, a ďalej tiež zlepšuje pevnosť a hydratáciu pokožky.

Očný krém s nanočasticami

Gold thioethylamino hyaluronic acid / nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej v 3% koncentrácii: 
Patentovaná nanotechnológia častíc zlata, ktoré na seba viažu oligoméry kyseliny hyalurónovej.

Anti-aging tetrapeptid: 
Oligopeptid zložený zo štyroch molekúl aminokyselín redukuje tmavé kruhy pod očami, pôsobí preventívne proti strate elasticity pleti a celkovo omladzuje očné okolie.

Nylonová soľ: 
Fotoaktívny polymér, ktorý slúži ako rozjasňujúca zložka očného krému a presvetľuje očné okolie tým, že na pleti rozptyľuje viditeľné svetlo. Opticky tak kryje nedokonalosti kože, ako sú vrásky a tmavé kruhy pod očami.

Bisabolol: 
Esenciálny olej získavaný z harmančeka so zjemňujúcim účinkom.

D-pantenol (vitamín B5): 
Hydratačná látka, ktorá napomáha obnove a regenerácii tkanív.

Používajte v kombinácii s omladzujúcim krémom

  • Krém na omladenie očného okolia Endor aplikujte na vyčistenú pleť očného okolia dvakrát denne. Opatrne masírujte prstami do pokožky.
  • Obsah balenia je 15 ml.