Balíček Kľúč k mladosti

Key to Youth
Čo je kľúčom k mladosti a mladistvo vyzerajúcej pleti bez vrások a pigmentácie? Podľa Medik8 sú to peptidy, a preto balíček Kľúč k mladosti obsahuje produkty, ktoré sú peptidmi priam nabité. Spoločne sa postarajú o omladenie očného okolia, tváre a dekoltu a ich dokonalú hydratáciu. Dodajte svojej pleti novú energiu vďaka sile čistých peptidov a ušetrite 25,80 eur, než keby ste si produkty kúpili samostatne. Poteší tiež krásne darčekové balenie, ktoré urobí radosť každému.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Omladenie s peptidmi

Balíček kľúč k mladosti je kolekciou, po ktorej bude vaša pleť nádherne žiarivá, spevnená a viditeľne omladená. Produkty z tejto kolekcie spolu vytvárajú vitálnu energiu podporujúcu tvorbu elastínu a kolagénu, ktoré prispievajú k vyhladeniu jemných línií a vrások na tvári. Účinok je viditeľný, pleť je obnovená a nádherne revitalizovaná.

Lifting a omladenie očného okolia Eyelift (15 ml)

Na omladenie očného okolia voľte ako prvé sérum Eyelift. To má na pleť okamžite po aplikácii viditeľný liftingový efekt, spevňuje a vyhladzuje vrásky okolo očí. Eyelift reprezentuje neinjekčnú technológiu na vyplnenie rýh a vrások, navyše redukuje výskyt tmavých kruhov a opuchov pod očami bez drastického prístupu. Vďaka obsahu unikátnych peptidov omladzuje očné okolie a podporuje jeho celkovú regeneráciu. Tým, že posilňuje spojivové tkanivo okolo očí, znižuje opuchy očí, a zároveň zosvetľuje aj tmavé kruhy pod očami. S obsahom špeciálnych optických častíc, ktoré odrážajú slnečné svetlo, utvára unikátne maskovanie cez tiene okolo očí, čím očné okolie zbavuje unaveného vzhľadu.

Hydratácia s peptidmi Liquid Peptides (10 ml)

Druhým krokom starostlivosti je hydratácia v podobe ultra-hydratačnej technológie kvapalných peptidov Liquid Peptides. Tie nielen, že pleť hydratujú, ale tiež vďaka sile peptidov aktívne spevňujú a omladzujú. Vysoko hydratujúce zloženie s obsahom 30% zmesi peptidov s priekopníckym systémom absorpcie cieli na všetky viditeľné známky starnutia pleti. Pleť je vyživená, obnovená a s mladistvým vzhľadom. Peptidy, ktoré vstupujú pomocou unikátnej technológie Drone až do kožných buniek, uľahčujú vstup do pleti ďalším peptidom a podporujú ich aktivitu. Vďaka Matrixyl 3000 produkujú kožné bunky viac kolagénu, Argirelox zasa znižuje kontrakcie mimického svalstva, čím minimalizuje vznik vrások. Oboje vedie k spevneniu a vyhladeniu pleti. S pravidelnou aplikáciou dochádza k spevneniu pleti a vyhladeniu jemných liniek a vrások.

Firewall: Antioxidácia je základ (30 ml)

Záver patrí bezkonkurenčnej antioxidácii vďaka peptidom v produkte Firewall. Pokiaľ ide o omladenie pleti a prevenciu jej predčasného starnutia, antioxidácia je základ. Firewall, sérum nabité aktívnymi látkami, hydratuje, vyhladzuje vrásky, redukuje pigmentáciu a zlepšuje vzhľad pleti poškodenej slnečným žiarením. Hlavnou účinnou látkou je meďnatý chelát copper PCA, sérum je navyše obohatené o peptidy s anti-agingovým účinkom, ako je Matrixyl3000, a ďalšie super silné antioxidanty. S unikátnym dvojkomorovým systémom si Firewall zachováva dlhodobo účinnosť, a pleť chráni pred starnutím, zatiaľ čo aktívne vyhladzuje vrásky a spevňuje pleť.

Balíček je inšpirovaný rozprávkou a spomienkami na detstvo. Unikátne sú tiež samotné balíčky, ktoré sú ručne vyrábané a ako leporelo rozprávajú príbeh rozprávky. Vyzerajú tak krásne a luxusne, že nebudete potrebovať ani baliaci papier, a dokonca ani visačky. Na každom balíčku nájdete totiž venovanie od srdca, ktoré stačí len vyplniť.

Chcete sa o jednotlivých produktoch dozvedieť viac?

LIQUID PEPTIDES - Omladenie s peptidmi LIQUID PEPTIDES - Omladenie s peptidmi Sérum s peptidmi proti vráskam LIQUID PEPTIDES omladí vašu pleť. Špeciálna technológia s 30% kokteilom peptidov sa postará o redukciu existujúcich vrások a navyše zabráni ich ďalšiemu formovaniu. Vaša pleť bude jemná a vypnutá ako hodváb! 64 €

COPPER PCA PEPTIDES COPPER PCA PEPTIDES Neradi používate pri starostlivosti o Vašu pleť veľké množstvo výrobkov? Hľadáte kombináciu prípravkov, ktoré posilnia mladistvý jas pleti a zvýšia jej hydratáciu? Chcete zlepšiť vzhľad pokožky poškodenej slnkom? Ochrániť pleť pred prejavmi starnutia a redukovať vrásky? Obmedziť množstvo farebných odlišností? Už nemusíte hľadať, so všetkými spomínanými problémami si ľahko poradí sám COPPER PCA PEPTIDES. 75 €

Aká je rozprávka o kľúči k mladosti?

Kde bolo, tam bolo, žil kedysi jeden otec, a ten mal dcéru. Bola jeho jediným dieťaťom, okrem nej na svete nemal nikoho iného. Jedného večera sa jeho dcéra pripravovala na výročný kráľovský ples, na ktorý mala ísť s priateľmi, a veľmi sa na neho tešila. Už niekoľko mesiacov všetci užívali vitamín A, dcére však tento vitamín bohužiaľ nesvedčil a spôsobil jej podráždenie pleti. Vari môže ísť takto na ples? Našťastie jej otec vedel, čo by pomohlo - kde to však hľadať, vedela len víla Mladosť. Vydal sa teda za vílou. Jeho dcéra predsa musí na ten ples ísť!

Víla Mladosť bývala v temnej jaskyni hlboko v horách. Dala otcovi skrinku tak malú, že sa vošla do vrecka. Bola však zamknutá nerozbitným zámkom, ktorý mal strážiť prístup k zdroju večnej mladosti. Aby tu skrinku mohol otvoriť, musel by sa vydať do Zeme kľúčov a nájsť tam správny kľúč, ako mu povedala víla. Otec okamžite súhlasil. Akonáhle vstúpil do tej podivnej krajiny, videl všade okolo seba samé kľúče, boli naozaj všade. Na cestách, na stenách, na stromoch ... Kam len oko dohliadlo, boli kľúče. Ako má ale zistiť, ktorý je ten pravý?

Putoval po celej krajine a snažil sa nájsť kľúč, ktorým by skrinku otvoril. Žiadny z kľúčov však nepasoval do zámku. Musel sa ponáhľať, čas rýchlo bežal, a ak by to nestihol, jeho dcéra by zmeškala ples, na ktorý sa tak tešila. Otec sa nakoniec vrátil domov vyčerpaný a sklamaný, že nenašiel správny kľúč. Akonáhle hodiny odbili polnoc, otec si zrazu všimol, že sa truhlička rozžiarila. To je ale zvláštne, povedal si. Vtom sa truhlička začala pomaličky otvárať! Tým pravým kľúčom, ktorý dokázal skrinku otvoriť, bola po celú tú dobu jeho láska k jedinej dcére!

Vnútri truhly našiel 2 peptidové elixíry. Jeden elixír večnej mladosti pre dcéru a druhý pre seba. Dcéra sa vydala na ples a celá žiarila šťastím a radosťou. Tam našla svojich priateľov, s ktorými sa radovala a tancovala až do svitania.