Super C30

Antioxidačné sérum s obsahom silného vitamínu C

Maximalizujte jas pleti a bojujte proti prvým viditeľným známkam starnutia pleti s antioxidačným rozjasňujúcim sérom Super C30 s najsilnejším vitamínom C z portfólia produktov Medik8. Vyhladená a rozžiarená pleť bez vrások a tmavých škvŕn už nebude len obyčajným želaním.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Antioxidácia - proti predčasnému starnutiu pleti

Zvýraznite jas pleti a potlačte viditeľné známky starnutia vďaka antioxidačnému séru s obsahom silného vitamínu C a kurkumy. Hlavnou účinnou látkou séra Super C30 je mimoriadne stabilná 30% kyselina ethylaskorbová (vitamín C), ktorá pleť chráni pred poškodením slnečným žiarením a ďalšími negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Vďaka tomu bráni predčasnému starnutiu pleti a fotostarnutiu a podporuje produkciu kolagénu. Výsledkom je spevnená a mladistvo rozžiarená pleť.

Rozjasní pleť s hyperpigmentáciou

Super C30 dodá pleti chýbajúci objem, vyplní jemné linky a vrásky a obnoví textúru pleti. Ďalšou účinnou látkou je rozjasňujúci extrakt z koreňa kurkumy, ktorý pleť ešte viac revitalizuje a farebne zjednotí.

Starodávna kurkuma patrí do rovnakej rastlinnej rodiny ako zázvor. V Ázii sa po stáročia využíva čoby korenie do jedál, už starovekí lekári ale mali vedomosti o jej liečebných účinkoch. Žiarivo žlté korenie pôsobí proti zápalom a ako antioxidant, organizmu však prináša oveľa viac zdravotných benefitov. Firma Medik8 do svojich produktov aplikuje výhradne unikátny derivát kurkumy, ktorý je schopný blokovať aktivitu enzýmov zodpovedných za vznik nadmernej pigmentácia na koži.

Botanické výťažky z grepu a pelargónií navyšujú antioxidačnú ochranu kože a omladzujúci účinok séra.

Maximálna sila vitamínu C pre vašu pleť

  • Bojuje proti viditeľným známkam starnutia
  • Redukuje jemné vrásky a ryhy
  • Vypne pleť
  • Obnovuje jej objem a kontúry tváre

Pre boj s nadmernou pigmentáciou a stareckými škvrnami

  • Zjednocuje tón pleti
  • Prepožičiava jej žiarivý vzhľad

Dlhodobo účinný vitamín

  • Stabilné sérum, ktoré si zachováva plnú účinnosť až do doby, než ho miniete
  • Obsahuje vysoko účinný a výnimočne stabilný derivát vitamínu C - kyselina ethylaskorbová
  • Séra s vitamínom C nebývajú zvyčajne príliš stabilné, v priebehu niekoľkých týždňov po otvorení typicky zožltnú, čo značí zníženú účinnosť prípravku. Vitamín C upravený do podoby kyseliny ethylaskorbovej však tomuto nešváru odoláva, zároveň je však rovnako účinný v terapii hyperpigmentácie a starostlivosti o starnúcu pleť

Nabité zloženie pre dokonalý vzhľad pleti

  • Spoločne s vitamínom E chráni sérum Super C30 jemnú pleť pred poškodením voľnými radikálmi. Vedľa toho podporuje novotvorbu kolagénu pre ešte mladistvejší vzhľad pleti. Extrakt z kurkumy farebne zjednocuje a rozžiari pleť, pretože inhibuje aktivitu enzýmu produkujúceho kožné farbivo melanín zodpovedné za tmavé škvrny a ďalšie typy nadmerné pigmentácie.
  • Prírodné extrakty spoločne s vitamínmi potom pleti poskytujú unikátnu antioxidačnú ochranu po celý deň.

Maximálne omladenie vďaka 2 vitamínom a 3 extraktom

30% etyl-L-askorbová kyselina:
Vysoko účinná a maximálne stabilná forma vitamínu C poskytuje pleti výnimočnú antioxidačnú ochranu pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, a zároveň stimuluje produkciu kolagénu, ktorý zaistí pevnosť a vypnutý vzhľad pleti.

Extrakt z koreňa kurkumy:
Tento prírodný výťažok je schopný inhibovať tvorbu pigmentu v pleti, čím zabezpečí jej farebne zjednotený a rozžiarený vzhľad, a navyše pleť tiež chráni pred poškodením voľnými radikálmi.

Vitamín E:
V tukoch rozpustný antioxidant je prirodzene prítomný v koži, ktorú chráni pred voľnými radikálmi. Popri tom regeneruje vitamín C pre jeho opätovné využitie v pleti.

Extrakt z grepu:
Prirodzený antioxidant s osviežujúcou vôňou, ktorý tonizuje a oživuje pleť.

Extrakt z pelargónie:
Príjemne sladká aróma tohto extraktu dodáva séru Super C30 jeho povzbudzujúcu príjemnú vôňu, zároveň je extrakt z pelargónie známy aj pre svoj tonizujúci a harmonizačný účinok na pleť.

Nakopnite svoju bežnú rannú starostlivosť o starnúcu pleť

  • Ráno po očistení pleti masírujte 4 kvapky prípravku do pokožky tváre, krku a dekoltu. Nechajte vstrebať. Následne naneste hydratačný prípravok a tiež prípravok obsahujúci SPF faktor, ako je Physical Sunscreen
  • Ľahké sérum sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva na pleti mastný pocit
  • Pleť je okamžite po aplikácii revitalizovaná a chránená pred poškodením voľnými radikálmi
  • Super C30 je silné sérum, prípadné brnenie pokožky ustúpi
  • Super C30 je produkt na denné použitie, pre viditeľné omladenie a zlepšenie stavu pleti ho kombinujte s nočným sérom s vitamínom A Crystal Retinal 6 a nočným krémom Advanced Night Restore
  • Obsah balenia je 30 ml, ktoré vydrží až na 150 aplikácií