Medik8 pripravil veľký refresh svojich produktov. Tešte sa na nižšie ceny, a ešte lepšie produkty

Medik8 pripravil veľký refresh svojich produktov. Tešte sa na nižšie ceny, a ešte lepšie produkty

Britská značka Medik8, odborník na starostlivosť o pleť, ktorá tvorí lekársku kozmetiku na základe vedeckých výskumov, a predovšetkým na báze vitamínov, vstupuje do ďalšej fázy svojho vývoja. A vy môžete byť pri tom!

Lekárska kozmetika Medik8 vždy bola a je synonymom kvality a najmodernejšieho výskumu spätého s kozmetickými produktami. V súčasnosti sme svedkami ďalšej jej evolučný fázy. V portfóliu Medik8 sa pripravuje nástup úplne nových produktov vytvorených podľa najnovších vedeckých poznatkov a zdokonalenie pôvodných, doteraz obľúbených produktov.

Hlavné hodnoty zostávajú jasne dané - jednoduchosť, účinnosť a udržateľnosť. Väčšina kozmetických značiek svoje produkty vyvíja v spolupráci s treťou stranou, u Medik8 je to ale inak - svoje produkty vyvíja vo vlastnom laboratóriu a vyrába vo vlastnom výrobnom zariadení. Medik8 vďaka tomu nemusí nikdy ustupovať na kvalite na úkor vývoja či cenovej politiky.

Hlavná filozofia Medik8

Vystihuje ju jednoduché heslo označené skratkou CSA, ktorá symbolizuje používanie vitamínu C a produktu na ochranu pleti pred UV žiarením ráno (značí anglický výraz Sunscreen) a následnú aplikáciu vitamínu A večer.

Stratégia je síce jednoduchá, jej účinnosť ale potvrdzujú klinické testy, a to ako v prípade prevencie starnutia pleti, tak redukcii už existujúcich jemných liniek, vrások, redukcii pigmentácie a ďalších nedokonalostí.

Na produktoch s obsahom vitamínu C, vitamínu A a ochrane pred ultrafialovými lúčmi "stojí" nová vlna produktov Medik8, ktorá práve prichádza do predaja. Ďalším pozitívom sú aj priaznivejšie ceny produktov!

Pre Medik8 je dôležité prinášať viditeľné výsledky, ale zároveň poskytovať starostlivosť nielen pleti, ale aj vám samotným. Žiadne nepríjemné pocity pri aplikácii či po nej, naopak! Prím hrá príjemná aplikácie, sympatická vôňa produktov stimulujúca zmysly, a zároveň samozrejme i vysoká účinnosť. Na svojich postojoch zotrváva Medik8 tiež v oblasti ochrany prírody a recyklácie. Viac ako 300 000 plastových častí obalov produktov nahradil Medik8 recyklovaným papierom.

Stratégia CSA proti vráskam

Ako vysvetľuje zakladateľ firmy Medik8 Elliot Issacs, kombináciu vitamínu C a ochranu pred UV žiarením ráno a vitamínom A večer, je najlepším návodom pre mladistvú, zdravo vyzerajúca pleť. "Naozaj je to tak jednoduché, veci netreba komplikovať. Táto stratégia vám prinesie viditeľné výsledky, ktorých si vy sami všimnete, "dodáva k tomu.

"Céčko"

Vitamín C poskytuje dôležitú antioxidačnú ochranu a stimuluje v koži produkciu kolagénu. Navyše pôsobí proti vzniku pigmentácie, a vďaka tomu vyhladzuje a rozžiari pleť. Aplikujte ho ráno a chráňte pleť pred vonkajšími faktormi, ktoré môžu spôsobovať starnutie pleti.

"Ochrana pred UV"

80% starnutia pleti spôsobuje slnko. Bohužiaľ, k poškodeniu kože nedochádza iba za slnečného počasia, ale neustále. UV lúče totiž prechádzajú aj cez mraky. Akonáhle je teda vonku svetlo, dopadá na vás UV žiarenie. Pre mladistvý vzhľad je základom ochrana pred slnečným žiarením. Portfólio Medik8 preto obsahuje širokú radu produktov s ľahkou konzistenciou, ale vysokým stupňom ochrany, ktoré pleť vyživia, ochránia, ale nezaťažia.

"Áčko"

Značka Medik8 je priekopníkom produktov s vitamínom A. Vyvinula spektrum nočných krémov a sér pre omladenie pleti počas vášho spánku. Vitamín A je najdôležitejšou látkou pre omladenie pleti a má na ňu mnoho pozitívnych účinkov, okrem iného urýchľuje obnovu kožných buniek a stimuluje produkciu kolagénu.

Vitamín A teda nemá vplyv iba na povrchu pleti, ale ovplyvňuje ju z vnútorného hľadiska. Vďaka tomu môže redukovať jemné linky a vrásky, odstraňovať z pleti škodlivé baktérie a inhibovať nadmernú produkciu melanínu. S vitamínom A je pleť rozjasnená, viditeľne vyhladená a zjednotená.

V portfóliu Medik8 si svoj produkt s vitamínom A nájde každý podľa typu pleti aj problému, ktorý chce vyriešiť. Medik8 nikdy nevyužíva estery retinyl, ako je retinyl palmitát. Prečo? "Pretože v nich neveríme," znie od zástupcov britskej firmy, podľa ktorých sú menej účinné a horšie absorbovateľné do pleti. Namiesto toho v Medik8 venujú pozornosť vývoju nových foriem vitamínu A, pri ktorých účinnosť potvrdzuje veda.

Tak sa zrodili tieto tri prístupy k vitamínu A

Inteligentný retinol

Retinol v produktoch Medik8 má rôznu koncentráciu, od nočného krému Night Ritual Vitamín A s 0,2% retinolom, cez najobľúbenejší produkt Retinol 3TR s 0,3% koncentráciou, až po maximálnu silu v Retinolu 10TR s 1% vitamínom A pre skúsených užívateľov retinolu . Všetky produkty obsahujú technológiu postupného uvoľňovania z polymérového rezervoáru alebo technológiu enkapsulácie. Akonáhle sa sérum aplikuje na pleť, polymérová technológia začne pomaly uvoľňovať vitamín A do kože. Tento prístup minimalizuje riziko podráždenia pleti a zároveň zaistí pozitívny účinok na pleť po dlhší časový úsek. Práve preto všetky produktu s retinolom Medik8 považuje za "inteligentné retinoly".

RETINOL 3TR RETINOL 3TR Vitamínové sérum obsahujúce Retinol a Tokoferol je ideálnym prípravkom na nočnú starostlivosť. Pokožku počas noci dokonale vyživí, rozjasní a zredukuje jemné vrásky. Tento prípravok vyhral Silver Aesthetic Award (strieborné miesto) za najlepšie predávaný maloobchodný produkt vo Veľkej Británii. 40 €

Retinaldehyd

V prípade, že už ste na retinol zvyknutí, svoju starostlivosť môžete povýšiť s Crystal retinal. Tento revolučný produkt, ktorý Medik8 označuje za sérum - krém obsahuje ako hlavnú účinnú látku retinaldehyd, molekulu vitamínu A novej generácie, ktorá pleti prináša pozitívne účinky 11-krát rýchlejšie ako tradičný retinol. Unikátny kryštalický systém enkapsulácie zabezpečuje, že na pleť retinaldehyd pôsobí počas celej noci, s minimálnym rizikom podráždenia. Na rozdiel od ostatných foriem vitamínu A pôsobí na pleť antibakteriálne, čo z neho robí ideálneho spojenca v boji proti nedokonalostiam pleti.

CRYSTAL RETINAL 6 CRYSTAL RETINAL 6 Super silné nočné sérum proti vráskam s 0,06% retinaldehydu, ktorý je ešte účinnejší než klasický retinol. Starnúca pleť vďaka CRYSTAL RETINAL 6 získa mladistvú pevnosť, pružnosť a jas. 81 €

Retinyl retinoate

Absolútny prelom v anti-ageingovej starostlivosť, to je retinyl retinoate, patentovaná hybridná molekula prepájajúca retinol a kyselinu retinovú, ktorá v sebe spája benefity oboch svojich hlavných zložiek. Zlepšuje omladzujúci účinok retinolu, bez toho, aby vďaka technológii enkapsulácie došlo k podráždeniu typickom pre kyselinu retinovú. Retinyl retinoate nájdete v produktoch r-Retinoate, ktoré navyšujú produkciu kolagénu v koži a redukujú vrásky osemkrát rýchlejšie ako štandardný retinol. Na rozdiel od ostatných foriem vitamínu A je Retinyl retinoate stabilný na svetle, možno ho preto pre najlepší efekt používať aj v noci, aj počas dňa.

[produkt 1028 ]

Staršie články:
Nočný krém proti vráskam, denný krém, sérum. Aké látky by mali obsahovať?
Omladenie pleti5.6.2018

Nočný krém proti vráskam, denný krém, sérum. Aké látky by mali obsahovať?

Aké látky skrášlia a omladia vašu pleť ráno a ktoré sú naopak najlepšie večer? Čo by mal obsahovať najlepší nočný krém proti vráskam a čo by nemalo chýbať v hydratačným sére?

Peptidy na vrásky, na vlasy aj na pery
Omladenie pleti4.5.2018

Peptidy na vrásky, na vlasy aj na pery

Peptidy sú fragmenty bielkovín. Samy o sebe sú tvorené aminokyselinami. Ak sa aminokyseliny spoja v konkrétnej formácii, utvárajú špecifické peptidy. Keď sa potom tieto peptidy prepoja do zložitejších štruktúr, vznikajú už bielkoviny.

9 najväčších mýtov o kozmetike - VYVRÁTENÉ!
Omladenie pleti24.4.2018

9 najväčších mýtov o kozmetike - VYVRÁTENÉ!

Nenechajte sa zmiasť informáciami, ktoré na vás prúdia z médií a urobte si konečne jasno v niektorých najčastejších mýtoch o kozmetike a kozmetickej starostlivosti.

Starostlivosť o starnúcu pleť: voľte retinol, kyselinu hyaluronovú a vitamín C
Omladenie pleti16.4.2018

Starostlivosť o starnúcu pleť: voľte retinol, kyselinu hyaluronovú a vitamín C

Okolo štyridsiatky dochádza v organizme k rade fyziologických zmien. Aby ste na ne boli pripravení, je vhodné ľahko pozmeniť vašu doterajšiu starostlivosť o pleť a celé telo.

Najlepšie anti-aging antioxidanty pre vašu pleť (a príručka produktov, ktoré ich obsahujú)
Omladenie pleti30.3.2018

Najlepšie anti-aging antioxidanty pre vašu pleť (a príručka produktov, ktoré ich obsahujú)

Keď príde reč na omladenie a anti-aging, jedno je nad slnko jasnejšie - zamerať by ste sa mali na antioxidanty. A nemajte obavy z ich množstva, čím viac ich na pleť aplikujete, tým lepšie! Rovnako ako potrebuje vyvážený koktail živín náš organizmus prostredníctvom stravy, tak je na tom aj pleť. Predsa len je koža najväčším telesným orgánom, takže je dôležitá nielen jej výživa "zvnútra", ale aj starostlivosť zvonka.