YOUNG 4 EVER účinne bojuje proti starnutiu zvnútra

YOUNG 4 EVER účinne bojuje proti starnutiu zvnútra

Väčšina z nás by chcela zostať navždy mladá. Tisíce rokov hľadá ľudstvo elixír mladosti, ktorý bohužiaľ neexistuje. Vedci dnes potvrdzujú, že starnutie je normálny fyziologický proces organizmu, ktorý nie je možné zastaviť. Existujú ale spôsoby, ako ho výrazne spomaliť. Dokonca možno odpočítať aj niekoľko rokov na vzhľade alebo stavu vnútorných orgánov.

Kalendárny vek nepretočíte, ale svoj životný pocit, energiu, silu a vzhľad je možné pretočiť na mnoho rokov späť. Sú ľudia, ktorí sú v deväťdesiatke schopní hrať golf, alebo šach, cvičiť jógu, sú samostatní a optimistickí, a potom sú takí, ktorí už v tridsiatich piatich rokoch pociťujú značnú únavu a začína sa u nich zhoršovať zmyslové vnímanie, zrak i sluch. S pribúdajúcim vekom dochádza k oslabeniu imunitného systému, človek začne byť náchylnejší k rôznym chorobám a stúpa u neho riziko srdečných ochorení a rakoviny.

Starnutie organizmu je individuálne, možno ho však ovplyvniť

Všetci starneme individuálne, veľký vplyv na zdravotný a psychický stav má genetika. Tú ovplyvniť nemôžeme. Čo však zmeniť môžeme, a predovšetkým spomaliť, sú procesy, ktoré prebiehajú celý život, delenie a náhrada buniek a postupné chátranie všetkých telesných systémov.

Z dlhodobého hľadiska tomu pomôžeme hlavne vhodnou stravou, pohybom a psychohygienou, teda odbúravaním psychického stresu. To sa ľahko povie, ale ťažšie realizuje. Skúste jednoduché rady. Vedome si vyberajte, ako sa vyjadrujete o sebe aj druhých, a to aj v duchu. Naučte sa nebrať si názory a postoje ostatných osobne. Vnímajte to ako projekciu ich vlastnej reality. Každý deň pre seba urobte niečo pekné, nájdite si čas na odpočinok a šport. Vyskúšajte relaxačné techniky a dychové cvičenia.

Telesné zdravie sa vo veľkej miere odvíja od psychického stavu, stravy a pravidelného pohybu. Práve pohyb, strava ale aj doplnky stravy môžu výrazne ovplyvniť váš pocit, vzhľad a telesnú kondíciu. Potravinové doplnky pomáhajú telu vyrovnať sa s toxínmi obsiahnutými napríklad v potravinách a vo vzduchu.

Na Brandeis Clinic sme pre vás vyvinuli doplnok stravy YOUNG 4 EVER s 9 účinnými látkami, ktoré sú najviac odporúčané lekármi, venujúcimi sa nutričnej hodnote stravy alebo ortomolekulárnej medicíne. Jedná sa o "top 10" látok, ktoré spomaľujú starnutie telesných orgánov a povzbudzujú psychickú činnosť a sviežosť.

Z čoho sa skladá elixír mladosti YOUNG 4 EVER?

  • Vitamín C, ktorý prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému, tvorbe kolagénu, správnej funkcii ciev, kostí, chrupaviek a kože. Zvyšuje tiež vstrebávanie železa a chráni pred toxickými vplyvmi prostredia tým, že je silným antioxidantom.
  • Resveratrol priaznivo pôsobí na kardiovaskulárny systém.
  • Vitamín B12 prospieva energetickému metabolizmu, nervovej sústavy a udržiava normálnu tvorbu červených krviniek. Ocenia ho najmä tí, ktorí bojujú s únavou a vyčerpaním.
  • Vitamín E ako účinný antioxidant chráni bunky pred poškodením oxidatívnym stresom.
  • Vápnik prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi, energetickému metabolizmu, činnosti svalov, funkcii nervových prenosov a tráviacich enzýmov, podieľa sa na procese delenia a špecializácie buniek. Vápnik je dôležitý pre udržanie zdravých kostí a zubov.
  • Horčík znižuje mieru únavy a vyčerpania, kyselina listová prispieva k rastu zárodočných tkanív v čase tehotenstva, k správnej syntéze aminokyselín, krvotvorbe, látkovej premene homocysteínu a správnej funkcii psychiky.
  • Zelený čaj, resp. katechíny zeleného čaju, priaznivo pôsobia na zdravie ústnej dutiny, pomáhajú udržiavať optimálnu hmotnosť, prospievajú metabolizmu tukov, imunite, cievnemu systému, hladine cholesterolu a krvného cukru, majú antioxidačné a termoregulačné účinky, pomáhajú koncentrácii, zlepšujú kvalitu spánku, zdravie kože, vylučovacieho systému, srdca.
  • Ginkgo biloba je známa svojim priaznivým vplyvom na cirkuláciu krvi v organizme.
  • Kyselina listová prispieva k rastu zárodočných tkanív v čase tehotenstva, správnej syntéze aminokyselín, správnej krvotvorbe, látkovej premene homocysteínu a správnej funkcie psychiky. Patrí medzi najdôležitejšie vitamíny v tehotenstve.

Ak sa rozhodnete proti prejavom starnutia bojovať pomocou doplnku stravy YOUNG 4 EVER, užívajte 2 kapsule denne počas jedla. Nezabudnite, že starostlivosť o vaše telo je potrebné chápať komplexne. Rukou v ruke s vyváženou a pestrou stravou by mal ísť tiež zdravý životný štýl. Ak fajčíte, vyhľadajte pomoc poradne na odvykanie od fajčenia. Zvýšite tým šancu poraziť svoju závislosť na nikotíne. Chráňte sa pred slnkom, pretože ultrafialové žiarenie spôsobuje starnutie kože. Zo športov si voľte taký, ktorý je pre telo prirodzený a bude vám robiť radosť.

Ovocie a zelenina by mala byť pravidelnou dennou súčasťou vášho jedálnička. Nemenej dôležité je zaradiť do svojej stravy ryby, najmäpre ich obsah omega-3 mastných kyselín,a to aspoň raz týždenne. Nenechajte sa pomýliť tým, že s pribúdajúcim vekom klesá chuť k jedlu. V skutočnosti vaše telo potrebuje minerály, vitamíny a ďalšie životne dôležité látky vo vyššej miere.

Staršie články:
Multifunkčný prostriedok proti únave, depresii a pre celkové zdravie, to je rozchodnica ružová
Zdravý život26.3.2018

Multifunkčný prostriedok proti únave, depresii a pre celkové zdravie, to je rozchodnica ružová

Silu byliniek, ako napríklad rozchodnica ružová, využíva tradičná ľudová medicína po stáročia aj tisícročia ako liek proti únave, depresiám a ďalším zdravotným komplikáciám. Dnes si tieto dary prírody nachádzajú cestu aj do zdravotníctva, farmakológie a kozmetiky.

Je kozmetika bezpečná? Ak obsahuje tieto látky, nie
Zdravý život26.2.2018

Je kozmetika bezpečná? Ak obsahuje tieto látky, nie

Ktorým zložkám kozmetických produktov by ste sa mali vyhnúť a aké sú ich potenciálne riziká pre organizmus?

Doplnky stravy pre športovcov alebo Kolagén nadovšetko
Zdravý život22.2.2018

Doplnky stravy pre športovcov alebo Kolagén nadovšetko

Či už cvičíte doma pri DVD prehrávači, chodíte do posilňovne, milujete jógu alebo nedáte dopustiť na behanie, mali by ste svoju pozornosť zamerať na kolagén. Môže vám totiž pomôcť dosiahnuť lepšie výsledky a podporí vaše zdravie a optimálnu regeneráciu.

Na posilnenie imunity vám pomôže vitamín C
Zdravý život14.2.2018

Na posilnenie imunity vám pomôže vitamín C

Stále chorí? Možno vám chýba vitamín C, ktorý dokáže k maximálnym "výkonom" nabudiť imunitný systém. Pretože vašu imunitu podporí, mali by ste si dať pozor na jeho dostatočný príjem.

Čo na prekyslený organizmus?
Zdravý život7.2.2018

Čo na prekyslený organizmus?

Je môj organizmus prekyslený? Túto otázku si kladie čoraz väčšiu časť populácie. Telesné pH je totiž veľmi dôležité pre zdravie nášho organizmu.