Habešský olej

Olej pochádzajúci zo semien Katranu etiópskeho

Habešský olej je na poli kozmetiky v súčasnosti stále obľúbenejší, a to vďaka svojim unikátnym vlastnostiam a účinkom na pleť a vlasy. Pochádza zo semien Katranu etiópskeho, kapustovitej rastliny, pôvodne pochádzajúcej z Etiópskej vysočiny a stredovýchodnej Afriky, ktorej domovom je teraz Stredozemie a stredná Európa.

Príjemná hydratácia bez mastnoty

Jedinečná molekulárna štruktúra tohto číreho, ľahkého oleja, ktorá sa v inom prírodnom oleji nevyskytuje, umožňuje jednoduchú aplikáciu a rozotrenie oleja bez nepríjemného pocitu mastnoty.

Habešský olej obsahuje množstvo esenciálnych nenasýtených mastných kyselín, bohatý je na kyselinu linolovú a linolénovú. Kyselina linolová je omega-6 mastná kyselina, ktorá stimuluje regeneráciu pleti, zatiaľ čo kyselina linolénová sa radí k omega-3 mastným kyselinám a pôsobí protizápalovo, pleť zjemňuje a podporuje bunkovú komunikáciu.

Aké sú hlavné benefity tohto oleja?

  • Vysoká hydratácia, vďaka ktorej podporuje vypnutie a jemnosť pleti a redukciu vrások
  • Pri aplikácii na pleť utvára účinnú bariéru proti vysychaniu pleti
  • Unavenej pleti dodáva lesk a prepožičiava mladistvý vzhľad
  • Pri aplikácii na vlasy sa ľahko vstrebáva a dodáva lesk aj suchým vlasom
  • Vďaka obsahu omega-9 nenasýtených mastných kyselín napomáha vlasom získať zdravý, žiarivý vzhľad
  • Podporuje ochranu vlasov pred vonkajšími vplyvmi a pôsobí proti zachuchvalcovaniu vlasov
Prečo nakúpiť u nás?
  • Doprava zdarma nad 60€Doprava zdarma nad 60€
  • Netestované na zvieratáchNetestované na zvieratách
  • 100 % tovar na sklade100 % tovar na sklade
  • Sme výhradný distribútorSme výhradný distribútor
  • Už 18 rokov na trhu18Už 18 rokov na trhu
  • Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€
  • Online poradňa s reakciou do pár minútOnline poradňa s reakciou do pár minút
  • Darčeky k nákupu a pravidelné akcieDarčeky k nákupu a pravidelné akcie