Kyselina ricínová

Kyselina ricínová alebo ricínoolejová je nenásytná mastná hydroxykyselina tvoriaca zhruba 90% ricínového oleja

Kyselina ricínová  má vysokú viskozitu a silno premasťujúci efekt a vďaka tomu napomáha regenerácií pokožky a tým, že v nej viaže vodu udržuje pokožku prirodzene hydratovanú. Má výrazné analgetické, protizápalové a hojivé účinky, a preto sa začína v poslednej dobe viacej využívať v dermatológií a taktiež kozmetickej dermatológií.
 
Pri použití má kyselina ricíoolejová laxatívne účinky.
Prečo nakúpiť u nás?
  • Doprava zdarma nad 60€Doprava zdarma nad 60€
  • Netestované na zvieratáchNetestované na zvieratách
  • 100 % tovar na sklade100 % tovar na sklade
  • Sme výhradný distribútorSme výhradný distribútor
  • Už 19 rokov na trhu19Už 19 rokov na trhu
  • Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€
  • Online poradňa s reakciou do pár minútOnline poradňa s reakciou do pár minút
  • Darčeky k nákupu a pravidelné akcieDarčeky k nákupu a pravidelné akcie