Kyselina trichlóroctová

Chemická zlúčenina, ktorá sa využíva pri kozmetických ošetreniach strednej intenzity

Najčastejšie sa v kozmetike využíva pri chemickom peelingu. Dochádza pri ňom k odstráneniu vrchnej vrstvy pokožky a k jej nahradeniu pokožkou novou.
 
Rôzne stupne koncentrácie kyseliny trichlóroctovej ovplyvňujú hĺbku procedúry. Obvyklý, stredne hĺbkový peeling dokáže redukovať jemné vrásky a zlepšiť stav kože poškodenej slnečným žiarením. Redukuje starecké škvrny a ďalšie formy nadmernej pigmentácie, zjemňuje hlboké vrásky na tvári a v dekolte a tiež redukuje jemné linky nad hornou perou. Na pleti zjednocuje jej farebný tón, rozžiaruje ju a dodáva tvári výraznejšie kontúry.
 

Rekonvalescencia po peelingu je nutná

Po aplikácii peelingu s obsahom kyseliny trichlóroctovej dochádza k viditeľnému omladeniu pleti. Stále sa však jedná o procedúru výrazne zasahujúcu do pokožky, preto by ju mal vykonávať iba odborne vyškolený personál. Doba rekonvalescencie, kedy sa odlupuje vrchná vrstva pokožky a je nahradzovaná novou, sa líši podľa typu pleti klienta a najmä sile peelingu.
 
Okrem využitia v oblasti tváre a dekoltu sa využíva aj pre redukciu strií po celom tele, odstránenie bradavíc a dokonca aj permanentného make-upu či tetovania.
 
 kyselina trichlóroctová 
Prečo nakúpiť u nás?
  • Doprava zdarma nad 60€Doprava zdarma nad 60€
  • Netestované na zvieratáchNetestované na zvieratách
  • 100 % tovar na sklade100 % tovar na sklade
  • Sme výhradný distribútorSme výhradný distribútor
  • Už 19 rokov na trhu19Už 19 rokov na trhu
  • Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€Vzorky zadarmo k nákupom nad 38€
  • Online poradňa s reakciou do pár minútOnline poradňa s reakciou do pár minút
  • Darčeky k nákupu a pravidelné akcieDarčeky k nákupu a pravidelné akcie